Verkosto

Keräämme yhteyksiä ihmisiin, jotka haluavat tukea kehitystä omavaraisuuden ympärillä. Jos sinulla on mielenkiintoinen projekti tarjolla voit olla mukana taitajaverkostossa.

Matkustelu Etelä-Suomesta omavaraopiston talkoisiin voi venyä pitkäksi heikkojen liikenneyhteyksien vuoksi. Matkakievarit reitin varrella voivat helpottaa autotonta liikkumista ja ehkä antavat mahdollisuuden tutustua toisten maatiloihin ja hankkeisiin. Haluatko tarjota yöpymispaikan väsyneelle matkaajalle? Liity matkakievari verkostoon.

Oppimisverkosto

Liperi/ Pohjois-Karjala

Tervetuloa toisiin savirappaustalkoisiin!
Ensimmäisten rappaustalkoiden innoittamana pidämme toiset talkoot joiden aikana rappaamme talomme seinien toista kerrosta. Ensimmäinen kerros rapattiin heinäkuussa ja nyt rappaamme toisen kerroksen. Toinen kerros tulee olemaan ensimmäistä ohuempi (noin 2cm) ja koostumukseltaan hieman erilainen kuin ensimmäinen kerros.

Talkoot pidetään la 5.9.- pe 11.9. ja ne alkavat joka päivä klo 9.
Tarjoamme vegaaniruoat, saunomista ja halukkaille yösijan talomme yläkerrassa tai teltoissa pihalla.
Sitovat ilmoittautumiset talkoisiin pyydetään tekemään viimeistään ke 2.9. mennessä Marjan numeroon 044 518 0700 tai sähköpostiinmarjahout@gmail.com. Otamme talkoilijoita enintään 10.
Annamme mielellämme lisätietoa, kysy ihmeessä. Voimme myös järjestää kyydityksen Joensuusta. Meiltä löytyy talkoovaatteita mutta otathan kumpparit tai muut vedenpitävät kengät mukaan ja sadevaatteet, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa talkoilemaan ja tekemään porukalla taloomme kauniit ja terveet seinät!
Terveisin Marja ja Mick

Matkakievariverkosto

Ilmoita meille halukkuudestasi ottaa vastaan oppivaa kulkijaa.