Verkosto

Keräämme yhteyksiä ihmisiin, jotka haluavat tukea kehitystä omavaraisuuden ympärillä. Jos sinulla on mielenkiintoinen projekti tarjolla voit olla mukana taitajaverkostossa.

Matkustelu Etelä-Suomesta omavaraopiston talkoisiin voi venyä pitkäksi heikkojen liikenneyhteyksien vuoksi. Matkakievarit reitin varrella voivat helpottaa autotonta liikkumista ja ehkä antavat mahdollisuuden tutustua toisten maatiloihin ja hankkeisiin. Haluatko tarjota yöpymispaikan väsyneelle matkaajalle? Liity matkakievari verkostoon.

Oppimisverkosto

Liperi/ Pohjois-Karjala

Tervetuloa savirappaustalkoisiin 4.7. -10.7.2020

Tarkoituksena on aloittaa pyöreän talomme olkipaaliseinien rappaaminen saviolkiseoksella. Rapattavana on sekä ulko- että sisäseinä.
Talkoot alkavat la 4.7. klo 9 opetus/näyttötilanteella jonka jälkeen jokainen aloittaa rappaamaan eri aluetta seinästä saaden tarvittaessa lisäneuvoja.
Toiveena on että kaikki talkoisiin halukkaat tulisivat paikalle la 4.7. jolloin näytämme miten rappaus tapahtuu. Talkoilemaan voi jäädä aina pe 10.7. saakka.

Talkoiden aikana kerromme savirakentamisen hyödyistä ja miten se toimii yhdessä oljen kanssa. Sen lisäksi voit oppia rappauksen vaiheista ja kerroksista sekä ennen kaikkea pääset itse kokeilemaan rappaamista.

Tarjoamme vegaaniruoat, saunomista ja halukkaille yösijan talomme yläkerrassa tai teltoissa pihalla.
Sitovat ilmoittautumiset talkoisiin pyydetään tekemään viimeistään 29.6. mennessä Marjan numeroon 044 518 0700 tai sähköpostiin marjahout@gmail.com. Otamme talkoilijoita enintään 10. Vielä mahtuu mukaan!
Annamme mielellämme lisätietoa, kysy ihmeessä. Voimme myös järjestää kyydityksen Joensuusta.

Lämpimästi tervetuloa talkoilemaan ja tekemään porukalla taloomme kauniit ja terveet seinät!
Terveisin Marja ja Mick

Matkakievariverkosto