Etsitään

Työntekijää

Etsimme Omavaraopiston perustamisvaiheeseen apulaisia. Jos olet ollut yli 24 kk työttömänä työnhakijana, meillä on mahdollisuus palkata sinut töihin. Työsuhteesta saa bruttopalkkana n. 1400€/kk, työtä on 26 h/viikko. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai pätevyyksiä. Työhön kuuluu avustaminen erilaisissa rakennusprojekteissa, viljelyksissä ja polttopuun teossa. Työ on monipuolista! Työsuhteen kesto voi olla enimmillään 1,5 vuotta, minimissään kuitenkin 6 kk. Tarjoamme mahdollisuuden majoittua opiston maille omassa tai opiston teltassa tai Rumon koululle 5 km pyöräilymatkan päässä. Omavaraopisto sijaitsee Pohjois-Karjalassa Valtimolla, hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia koneetonta perinnerakentamista inspiroivassa työympäristössä. Toivomme sinulta aloitekykyisyyttä ja avointa mieltä oppimisprosessiin.

Viestiä saa välittää eteenpäin!

Ammattiosajia

Jos sinulla on erityisosaamista kuten rakennusalalla ja haluat auttaa, löydämme todennäköisesti jotain juuri  sinulle sopivaa!

Opettajia

Etsimme Marian ja Lassen lisäksi kolmatta vakituista opettajaa. Hakijan pitää osata useita omavaraisuuteen, rakentamiseen tai luontaistalouteen liittyviä taitoja ja niiden harjoittamisesta on oltavaa kokemusta. Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä joten kyky sellaiseen on oltava. Yleisosaaminen on valttia.

Käännösapua

Mikäli koet omavaraisuuden aiheet inspiroiviksi ja haluat jakaa niitä eri kielillä, ota yhteyttä!

Useimmat (myös linkitetyt) tekstit ovat olemassa vain suomen kielellä.

Englanti olisi monikäyttöisin kohdekieli jonka pohjalta voisi tehdä muita käännöksiä.

Käännöksien teko on talkootyötä eikä vaadi ammattitasoa.

 

Yhteydenotot:

omavaraopisto@gmail.com tai 0443736277/Maria Dorff